top of page

POPtalk is een geregistreerde onderwijsinstelling en staat ingeschreven in het register van het CRKBO.

POPtalk is eveneens geregistreerd bij registerleraar.nl. Voor het volgen van de workshop ontvangen leerkrachten 25 registeruren! Bij het SKJ is POPtalk geaccrediteerd onder nummer SKJ 199467. Er zijn 19,50 geaccrediteerde punten toegekend.

2-daagse/4-avonden workshop POPtalk waarin je naast de basis ook kennis maakt met diverse andere methoden en materialen waarmee je POPtalk goed kunt combineren. 

Doel: Praktische handvatten bieden om met kinderen in gesprek te gaan. Met POPtalk wordt het mogelijk om meer inzicht te krijgen in de belevingswereld van kinderen en die te bespreken. Door het gesprek letterlijk in beeld te brengen m.b.v. poppetjes en ander materiaal, voelen kinderen zich begrepen. Ze krijgen inzicht in eigen gedrag en zijn beter in staat om hun gedrag aan te passen. En ze krijgen overzicht in een situatie die voor hen (te) ingewikkeld is.

Kosten zijn €395,00 per deelnemer. Er is geen vooropleiding vereist. De studiebelasting voor deze 2-daagse workshop is 25 uur (incl. oefenen).

Het is mogelijk om een miniworkshop/lezing voor groepen (+/- 1,5 uur) te boeken over de werkwijze van POPtalk op locatie. Kosten zijn €195,00. Bevindt de locatie zich verder dan 10 kilometer van Sittard dan worden er reiskosten à €0,28 per kilometer in rekening gebracht.

Wil je graag de 2-daagse of 4-avonden workshop volgen maar kun je niet op de data dat de workshop is gepland? Dan is het ook mogelijk om individueel of in tweetallen deze workshop te volgen op een datum en een locatie die jou schikt! De prijs bedraagt ook dan €395,00 per deelnemer. Bevindt de locatie zich verder dan 10 kilometer van Sittard dan worden er reiskosten à €0,28 per kilometer in rekening gebracht. 

Agenda POPtalk

workshops 2022

workshop 4 avonden data in overleg

(avondworkshop 19:30 tot 22:30)


workshop 2 daagse op locatie

(zaterdag 9:30 tot 16:30)

Neem contact op voor het plannen van data die jou of je organisatie het beste schikken!

bottom of page